Полша ще обяви утре нови ограничения, след като за по-малко

...
Полша ще обяви утре нови ограничения, след като за по-малко
Коментари Харесай

Над 200 000 са вече заразените в Полша, страната въвежда нови ограничения

Полша ще разгласи на следващия ден нови ограничавания, откакто за по-малко от три седмици инфектираните с се удвоиха. Мерките може да включат и прекосяване на някои възпитаници от началното учебно заведение към отдалечено образование, съобщи „ Ройтерс ”, представена от БГНЕС.
Днес страната регистрира дневен връх от 10 040 нови случая, с което общият брой на инфектираните доближи 200 000. Долната камара на Народното събрание организира изключителна сесия, с цел да разиска законопроект за подкрепяне на претрупаната здравна система.
 COVID-19: Националният стадион във Варшава става полева болница COVID-19: Националният стадион във Варшава става полева болница
Полският народен стадион във Варшава ще бъде трансфорат във краткотрайна полева болница за заболели от COVID-19 поради увеличението на паци...
В изявлението си пред Народното събрание министър председателят Матеуш Моравецки прикани да бъдат оставени встрани отричащите ограниченията и тези, които упорстват за цялостно блокиране, а да се поеме по междинния път, който е най-безопасен. Той даде обещание държавното управление да подкрепи здравната система и даде опция за отдалечено образование на някои възпитаници от началното учебно заведение.
Основните и междинните учебни заведения към този момент минаха на отдалечено образование. Властите ограничиха работното време на заведенията за хранене в най-засегнатите от пандемията елементи на страната и затвори всички басейни и фитнес зали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР