Полша принадлежи към страните от НАТО и ЕС, които залагат

...
Полша принадлежи към страните от НАТО и ЕС, които залагат
Коментари Харесай

Русия: Полша иска по-дълга война и парите на Украйна

Полша принадлежи към страните от НАТО и Европейски Съюз, които залагат на удължение на рецесията в Украйна. Това съобщи съветският дипломат във Варшава Сергей Андреев, представен от ТАСС.

" Що се отнася до позицията на Полша по отношение на развоя на обстановката в Донбас и Украйна - да, Полша дружно със Съединени американски щати, дружно с балтийските страни, с Обединеното кралство просто принадлежи към категорията на страните от НАТО и Европейски Съюз, които залагат на удължение на спора, за привършване, както чакат, на съветските запаси и за тази цел са подготвени да се бият " до последния украинец ", означи той по време на телевизионно предаване по " Россия-24 ".

Андреев добави, че полските управляващи чакат да получат забележителна част от парите, които Западът ще отдели за възобновяване на Украйна. Според него това е характерен полски метод на мислене: възползвай се от непознатите пари.

Това не е първото изказване на почитан съветски представител в тази посока.

През април ръководителят на Руската работа за външно разузнаване (СВР) Сергей Наришкин съобщи, че Полша, дружно със Съединени американски щати, работят по проект за определяне на надзор върху част от територията на Украйна.

Наришкин твърди, че Полша разчита на разделянето на Украйна, вследствие на което поляците ще получат надзор над западните ѝ територии.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР