Полша може би не е готова за постоянна военна американска

...
Полша може би не е готова за постоянна военна американска
Коментари Харесай

Висши военни в САЩ засега не виждат как може да има постоянна военна база в Полша

Полша може би не е подготвена за непрекъсната военна американска база в страната си. Това беше декларирано от ръководителя на американската войска единствено ден откакто полският президент Анджей Дуда предложи да е хазаин на " Крепостта Тръмп ".
Дуда беше в Белия дом, с цел да удостовери дългогодишното предпочитание на страната да има непрекъснато американско военно наличие на територията си, като най-голямата опасност наподобява е Русия.
Но секретарят на американската войска Марк Еспер съобщи, че когато е посетил Полша през януари се е оказало, че няма задоволително места за подготовка на американските бойци.
" Не беше задоволително като размер и какво можем да вършим на мястото за маневри и изключително към границите ", сподели Еспер. " Има потребност от доста място за пукотевица с танк, да вземем за пример ", добави още той.
Според Еспер теренът, също така " може би не е задоволително сложен, с цел да ни разреши да запазим равнището си на подготвеност, което бихме желали да поддържаме ".
Министърът на защитата на Съединени американски щати Джеймс Матис изрази сходни опасения заявявайки, че преди да бъде взето решение, би трябвало да се изучат дружно с поляците " голям брой детайлности ".
" Не е единствено до базата ", сподели ръководителят на Пентагона. " Става дума за подготвителни полета, за поддръжката въз основата, за всички тези неща”, показа още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР