Полша и Нидерландия излизат от 21:45 часа в последния си

...
Полша и Нидерландия излизат от 21:45 часа в последния си
Коментари Харесай

Полша - Нидерландия

Полша и Нидерландия излизат от 21:45 часа в последния си мач в група 1 на най-силната дивизия в Лигата на нациите. И двата тима имат късмет за първото място и присъединяване в идната фаза, само че те минават през наложителна победа и неверна стъпка на любимеца Италия при гостуването на Босна и Херцеговина.

" Скуадра адзура " оглави класирането след триумфа си над поляците с 2:0. Италианците имат 9 точки, следвани от " лалетата " с 8 и " Дружина полска " със 7.

В началото на септември Нидерландия завоюва вкъщи против Полша с 1:0 сле гол на Стивън Бергвайн. За последно поляците надделяха този противник през 1979 година и като цяло имат единствено 3 победи от 17 мача против този противник, само че и трите са в Хожув, където ще се играе и днешният дуел.

Звездата на домакините Роберт Левандовски до последно беше под въпрос за мача поради лека контузия, само че е титуляр. Очаква се обаче рекордьорът по голове за националния тим (63) да играе единствено едно полувреме. Зад Лева ще работят Пжемислав Плахета, Пьотър Жиелински и Камил Йожвяк. В средата на терена селекционерът Йежи Бжечек е заложил на Гжегож Криховяк и Матеуш Клих.

На пейката на поляците остават Камил Гросицки, Карол Линети, Аркадиуш Милик, Кшищоф Пьонтек, Себастиан Шимански и Мачей Рибус.

Наставникът на Нидерландия Франк де Бур няма да може да разчита на Райън Бабел. Тримата в офанзива са Мемфис Депай, Калвин Стенгс и Дониел Мален. В халфовата линия стартират Жоржиньо Вайналдум, Френки де Йонг и Дейви Клаасен.

| Deze elf staan om 20:45 aan de aftrap!
— OnsOranje (@OnsOranje) Някои от звездите на " оранжевите " са измежду запасите, отпред с Дони ван де Беек, Люк де Йонг, Куинси Промес и Стивън Берхуйс.

Лига на нациите 6 кръг, сряда 18 ноември  Полша 21:45предстои  Нидерландия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР