Полша и Колумбия се изправят един срещу друг в решителен

...
Полша и Колумбия се изправят един срещу друг в решителен
Коментари Харесай

Полша - Колумбия

Полша и Колумбия се изправят един против различен в съдбоносен конфликт, в който задачата е да запазят очакванията си за класиране на осминафиналите на международното състезание в Русия. Двата тима започнаха шампионата с мъчителни загуби. Те за първи път ще премерят сили на сходна сцена, а дуелът ще се играе в Казан.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!

В отбора на Полша има четири промени от загубата от Сенегал. Ковначки, който се включи добре като запаса в първия мач, стартира за сметка на Кросицки. Глик не съумя да се възвърне от травма в рамото. Беднарек заменя Ционек в центъра на отбраната. Блашиковски е заменен от Березински, а Горалски влиза на мястото на Милик.

ПОЛ

Йери Мина ще би трябвало да се оправя с Левандовски. Бранителят е включен от Пекерман в отбраната. Голмайсторът на международното състезание през 2014 година Хамес Родригес е измежду титулярите, откакто игра половин час в първия мач против Япония.

Meanwhile, in Kazan...

The teams are confirmed for #POLCOL! #WorldCup pic.twitter.com/dfEqnWm3ei
— FIFA World Cup (@FIFAWorldCup) June 24, 2018

ПОЛША - КОЛУМБИЯ

ПОЛША: Шчесни, Паздан, Беднарек, Пишчек, Горалски, Криховяк, Рибус, Березински, Зелински, Ковначки, Левандовски КОЛУМБИЯ : Оспина, Мохика, Мина, Санчес, Ариас, Бариос, Агилар, Кинтеро, Хамес Родригес, Куадрадо, Фалкао ГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА!
ГАЛЕРИЯ С ФЕНОВЕТЕ НА ЯПОНИЯ!

ГАЛЕРИЯ С ФЕНОВЕ НА СЕНЕГАЛ!

ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! ГЛАСУВАЙ ЗА ИГРАЧ НА МАЧА
ГЛАСУВАЙ ЗА ГОЛ НА ДЕНЯ! Мондиал 2018 2 кръг, неделя 24 юни  Полша 21:00предстои  Колумбия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР