Половинките, които се карат по-често помежду си, се обичат много

...
Половинките, които се карат по-често помежду си, се обичат много
Коментари Харесай

Карате се с половинката си, значи се обичате

Половинките, които се карат по-често между тях, се обичат доста повече, в сравнение с тези, които имат спокойни връзки. Това демонстрира проучване, извършено от екип от Университета в Аризона, Съединени американски щати. Според данните, 44% от женените двойки имат вяра, че спор най-малко един път седмично има позитивно въздействие за връзката им.

Партньорите, които спорят постоянно, само че всичко приключва по кротичък метод, са склонни да останат дружно вечно, сочат още резултатите.

Ето по какъв начин споровете сред двама души оказват помощ на връзката:

1. Споровете са знак за зрялост на сътрудниците

Постоянните кавги несъмнено не са най-хубавият метод за създаване на дълготрайни връзки. Ако двамата спорят в границите на естественото и най-после стигат до компромис в името на техните връзки, това значи, че към този момент са зрели хора, подготвени за по-сериозна крачка – основаване на семейство.

2. Двамата стават по-грижовни един за различен

Би било доста по-лесно просто да обърнете внимание на някои привички на колегата ви, които ви побъркват. Фактът е, че откакто на мъжа му се каже най-малко 10 пъти, че не би трябвало да си хвърля чорапите под леглото, идващият път той стартира да употребява коша за пране, тъй като мисли за половинката си. Той не желае да я нарани и стартира да се грижи повече за нея.

3. Комуникацията сред двамата се усъвършенства

За да си имате доверие, би трябвало да спорите и да изгладите някои недоразумения. В противоположен случай ще останат недоизказани неща, които пораждат всякакви подозрения. Или както споделят хората: „ В разногласието се ражда истината “. Именно спорейки може да научите доста за вашата половинка и да подобрите връзката с нея.

4. Връзката става по-силна

Когато спориш с колегата си, няма значение дали печелиш или губиш. Малките спорове, които има във всяка една двойка, изключително първоначално, оказват помощ на хората да открият същинската същина на другия, както и да изградят по-здрави взаимоотношения с нея.

5. Връзката е по-дълготрайна

Погрешно е двама души да премълчават за проблемите посред им. Ако желаят връзката им да бъде по-силна и дълготрайна, е належащо да си споделят всичко в очите. Споровете ще ви оказват помощ да се концентрирайте върху проблемите и дружно да намерите решение.

6. Споровете ви „ изваждат “ от скуката

Ако сте дружно от по-дълго време, обикновено е да се карате по-често. И в това няма нищо неприятно. Винаги единият няма да е склонен с другия. Конструктивните спорове могат да подхранват искрата на вашите взаимоотношения и да разнообразят всекидневието. Колко скучно би било, в случай че всичко вървеше без спънки?

Източник: tialoto.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР