Половинката на защитника на Барселона Жерар Пике - Шакира защити

...
Половинката на защитника на Барселона Жерар Пике - Шакира защити
Коментари Харесай

Шакира напук на резила: Благодаря, Барса

Половинката на бранителя на Барселона Жерар Пике - Шакира отбрани каталунците след фамозното отпадане на отбора от Шампионската лига.
 Пресата в Испания срина от рецензии Барселона
Шампионите на Испания загубиха с 0:4 от Ливърпул на " Анфийлд ". Това отприщи вълна от отрицателни мнения по адрес на тима.

Шакира обаче бе на другия полюс и употребява формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм, където разгласява лирично обръщение за футболистите на Барса.

" Благодаря, Барса. За това, че ни даде толкоз доста наслада, за впечатляващия сезон. Благодаря ви, тъй като посредством провалянето също растем. Благодаря ви, че ни научихте, че положителните моменти не могат да изчезнат, когато не успеем.



Благодаря ви, че ни напомнихте, че ние сме просто човешки същества и че би трябвало да ценим триумфа даже и след провали.

Благодаря ви, че ни направихте великодушни и почтени. Благодарим ви, че се раздавахте във всеки мач. Благодаря ви, че ни дадохте фантазията да докоснем небето и ви сподели, че постоянно би трябвало да стоите крепко стъпили на земята. Благодаря на Барса, нейния треньор и личния състав, тъй като те вършат по този начин, че да покажат, че са повече от клуб.

Жените, децата на играчите, техните фамилии през днешния ден желаят да ви дадат сили да продължите напред и да ви кажат да сте подготвени за реванш, тъй като във футбола постоянно има опция за това. Прегръщам ви в този печален ден. И на първо място, благодаря ", показа Шакира.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР