Половинката на шеф Виктор Ангелов Наталия била топ красавица като

...
Половинката на шеф Виктор Ангелов Наталия била топ красавица като
Коментари Харесай

Вижте жената на шеф Ангелов като млада

Половинката на началник Виктор Ангелов Наталия била топ хубавица като по-млада и постоянно я бъркали с фотомодел. Наскоро тя се похвали със своя фотография от предишното в обществената мрежа и подкоси краката на мъжката половина от приятелите си.

„ Шефа като те е избирал, Нати, не е спал “, „ Прелестна си! Помня те такава – разбивачка на мъжки сърца “, гласят някои от мненията под фотографията, цитира " Галерия ".

Неслучайно кулинарният гуру от „ Хелс китчън “ я е чакал толкоз години. Наталия е била ученическата му обич, само че в последна сметка се омъжила за негов другар, а той останал с разрушено сърце.

Шеф Ангелов обаче й заречен, че ще я чака, и години по-късно двамата още веднъж се събрали. Наталия към този момент има две деца от предходния си брак, които Виктор приема като свои. Не след дълго хубавицата го подарява с момиченце на име Натали.

„ Планираме към този момент повече от 10 години да си създадем женитба, само че още не можем да решим по какъв начин да стане “, призна тези дни известният готвач.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР