Половинката на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев – Андреа –

...
Половинката на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев – Андреа –
Коментари Харесай

Андреа разкри дълго чакана новина и каза от какво трябва да го е срам българския народ

Половинката на най-хубавия ни боксьор Кубрат Пулев – Андреа – призна в „ Събуди се “ по Нова телевизия, че двамата мислят за женитба. Певицата обаче отхвърли изрично информациите, че поставяла ултиматуми на Кобрата церемонията да се състои през 2018 година и добави, че първо значимо е да минат значимите дуел на Пулев на кръга.

Андреа приказва още за всички настоящи тематики към себе си, като разкри и пристрастеността си да рисува и за последната си творба - портрет на Кобрата.

„ Лятото стартира добре. Всички сме добре. Благодаря “, стартира Андреа. „ Витамин е съвременно парче. Много хора го харесаха. Имаше спорни мнения. Фолк-феновете бяха ядосани, че върша поп музика. Музиката за мен няма жанрове “. „ Виждала съм по какъв начин в Съединени американски щати танцуват на моя ария. Изпратиха ми доста хора това видео. Хората се скараха по какъв начин може поп-фолк ария да се върти в Ню Йорк. Стана ми малко тъжно, почтено казано. Тази ария, на която се танцува, е доста съвременна. Текстът не е по никакъв начин пошъл. Имаше въпроси „ по какъв начин не ме е било позор да си инсталирам тази ария върху това видео “.

Имала съм хиляди такива видеа, по тази причина не ми направи такова усещане. Има наслагано мнение, че поп-фолка е неприятна музика. В поп музиката има песни като Яката дупара. Не може да жигосваме поп-фолка, при все, че и в попа има сходни текстове, като аз нямам нищо срещу тях. Това, което възпитаваш децата си, това е. Фолкът не може да го промени. Хората би трябвало да ги е позор, че наша музика не излиза толкоз в чужбина. Добре, че бе Кристиан Костов “, добави Андреа. Запитана за това дали възнамерява отмора дружно с обичания си, певицата сподели:

„ Искам да пусна парче за българския пазар и по-късно ще е почивката. Моята работа минава в купони, желая да си умря на безшумно и умерено място. Кубрат играе непрекъснато шах, аз се фотографирам непрекъснато (смее се). Наистина обичам да се изолирам. Обичам да рисувам. Може скоро да покажа моя картина. Последния път рисувах Кубрат. Важното е да съм с обичания човек до мен, много време сме разграничени. Можем да си отделим една седмица дружно, само че преди този момент имам малко работа “.

„ И аз четох за сватбата 2018-а, че съм сложила ултиматум – нелепости. Нека минат значимите мачове на Кубрат и по-късно ще мислим. Аз имам такова виждане, че когато двама души са дружно и желаят да основат дете, би трябвало да се оженят. Така съм възпитана. Това е обикновено – да се ожени човек, да има дете и да сътвори семейство. Но сега сме доста ангажирани в кариерите ни. Ще се случи, давам обещание да опиша “, отсече Андреа.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР