Половинката на Наум Шопов - Теа Минкова, е вече в

...
Половинката на Наум Шопов - Теа Минкова, е вече в
Коментари Харесай

Теа на Нум в напреднала бременност и топли есенни цветове

Половинката на Наум Шопов - Теа Минкова, е към този момент в много напреднала бременност. Бъдещата майка показа фотоси в своя Инстаграм профил, на които наподобява отлично с наедряло коремче, само че стилна и в прелестни есенни цветове, предава Dir.bg.

Годеницата на лекаря-актьор Наум Шопов, е облечена в оранжев пуловер и топло палто в кафяво и черно. От коментара до фотосите ѝ обаче излиза наяве, че те са направени за реклама на марка за дрехи.

Теа и Наум чакат раждането на първото си дете в края на тази година. През лятото двамата оповестиха, че Минкова е бременна, а след това, с видео в Youtube, споделиха, че бебенцето им ще е момиче.

Само преди дни пък артистът купи на половинката си чисто нов "мамамобил ". Подаръкът не е бил изненада, а деликатно премислена покупка от бъдещите родители, която трябвало да дава отговор на доста условия.

Желанието им било автомобилът да е с автоматизирана скоростна кутия, да има iso fix система, с цел да могат да поставят бебешкото столче, да е с 4 порти и да е нов.

Наум Шопов-младши и Теа Минкова скоро отпразнуваха 7 години, откогато са дружно.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР