Половинката на нападателя Хавиер Ернандес-Чичарито скандализира Испания. Моделката Сара Кохан

...
Половинката на нападателя Хавиер Ернандес-Чичарито скандализира Испания. Моделката Сара Кохан
Коментари Харесай

Жената на Чичарито показа как кърми /снимки/

Половинката на нападателя Хавиер Ернандес-Чичарито скандализира Испания. Моделката Сара Кохан извади гръд и сподели обществено по какъв начин кърми дребния си наследник Ноа.
Футболното бебе се роди през предходната година. Разкрепостената красавица въобще не се свени да разкрие сюблимния миг. Коментарите под фрагментите са разнопосочни. Някои от почитателите й я подлагат на критика остро, само че други утвърждават майчината постъпка.
Моделката обича да скандализира и още преди раждането постоянно пуска в обществените мрежи свои чисто голи фотоси. Сара има 1,5 милиона почитатели в инстаграм. Заедно с мексиканския нападател Хавиер Ернандес се реалокираха да живеят от Лондон в Севиля. Миналия сезон Чичарито риташе в "Уест Хям ", само че по-късно под натиска на жена си избра да премине на по-топло и облече екипа на испанския "Севиля ". 31-годишният голмайстор излезе на новия си отбор 8 милиона евро.
Австралийската манекенка и Хавиер се залюбиха през лятото на 2018 година, когато бяха уловени от папараци на плажа в Маями. Сара може да се похвали, че е учила в Харвард и в университет в Колумбия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР