Половинката на мотоциклетиста Андреа Яноне - Джулия де Лелис, е

...
Половинката на мотоциклетиста Андреа Яноне - Джулия де Лелис, е
Коментари Харесай

Мацката на Яноне чисто гола на плажа

Половинката на мотоциклетиста Андреа Яноне - Джулия де Лелис, е прочут модел и инфлуенсър. Като такава тя се стреми да поддържа вниманието на почитателите си непрекъснато.

Наскоро написа книга за кариерата си, която се оказа много сполучлива. Сега разгласява своя фотография, която тв водещата Барбара д'Урсо дефинира като шокираща. Половинката на Яноне театралничи чисто гола на плажа, а тялото й е покрито единствено с пясък.
View this post on Instagram
A post shared by Giulia (@giuliadelellis103) on Dec 8, 2019 at 2:32am PST
" Всеки има своя разсъдък, всеки следва пътя си. Ние улавяме и освобождаваме това, което се натрупва денем. Влезте в тялото си, потечете през кръвта си, можем да ви разкажем секрети, не забравяйте по какъв начин да обичате ", написа Джулия под фрагмента.
 Джулия де Лелис @@@
Оказа се, че това е част от текста на песента на Мат Сеймън Catch & Release.
View this post on Instagram
A post shared by Giulia (@giuliadelellis103) on Oct 20, 2019 at 6:19am PDT
Джулия и Яноне, който има афинитет към моделките, са дружно от пролетта. Свалката им станала в обществените медии, където Де Лелис се изявява сполучливо. Андреа й пратил известие в “Инстаграм”. Тя му дала отговор и по този начин се почнало. Видели се за първи път на Гран при на Италия и от този момент са неразделни.
 Джулия де Лелис @@@
Преди нея Яноне смени две манекенки за негативно време след края на връзката си с Белен Родригес. През леглото му минаха поредно румънката Андреа Сасу и Кармен Родригес.

ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА ДЖУЛИЯ ДЕ ЛЕЛИС ВИЖТЕ ТУК!!!  Джулия де Лелис @@@

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР