Половинката на Мауро Икарди и негов агент Уанда Нара е

...
Половинката на Мауро Икарди и негов агент Уанда Нара е
Коментари Харесай

Уанда Нара щастлива от дебюта на Икарди, но пак говори за трансфер

Половинката на Мауро Икарди и негов сътрудник Уанда Нара е щастлива от първите дни на двамата в Париж. Нападателят мина от Интер в Пари Сен Жермен като преотстъпен и в събота записа дебюта си в мача против Страсбург (1:0), когато се появи като промяна. Дамата обаче отново поде тематиката за възможен трансфер на играча в Наполи.

We think we have the answer! pic.twitter.com/9qPiDiKrlY
— Paris Saint-Germain (@PSG_English) September 14, 2019
“Приеха Мауро доста добре и почитателите не стопираха да поддържат отбора от началото до края - съобщи Нара пред Tiki Taka. - Много ми е забавно да слушам по какъв начин се произнася името на Мауро на френски. ПСЖ е водещ клуб, на който никой не може да каже “не”. От всички благоприятни условия тази беше най-хубавата от логистична позиция. А и на децата им харесва тук. Вече се сприятелихме с група хора и ги заведохме на италиански ресторант, с цел да им покажем какво ядем. Преди малко Икарди обикаляше из града със скутер и ми изпрати фотография. Много е благополучен!”.

През лятото нападателят беше желан от доста клубове, като Наполи беше измежду любимците. Той обаче отхвърли предлагането. Сега Уанда беше запитана дали въпреки всичко след време няма да забележим трансфер в посока Неапол. “Наполи към момента пази парите, които по този начин и не похарчи за Мауро. Така че е допустимо през януари да има изненада”, добави аржентинката.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР