Половинката на Криско – Цветелина, спира да е стюардеса, узна

...
Половинката на Криско – Цветелина, спира да е стюардеса, узна
Коментари Харесай

Цвети на Криско призна, че спира да лети, защото е опасно за бебето!

Половинката на Криско – Цветелина, стопира да е стюардеса, разбра HotArena.

Това призна самата тя в мрежата. На въпрос дали й липсва работата, тя отговори позитивно. Не е ясна повода, поради която хубавицата стопира да лети . Според мнозина тя е бременна и двамата чакат правоприемник , което е задоволително основателно Цвети да прекъсне работата си.

Както е известно, полетите могат да са извънредно рискови за бременните. Първото тримесечие, когато е нараснала вероятността от повръщане и от отлепване на плацентата , се счита за неподходящо време за пътешестване. Това е по този начин, тъй като органите на плода към момента не са добре развити и внезапните промени в налягането при политане и кацане могат да му повлияят отрицателно, писа „ България Днес “.

Излитането и кацането на самолета също може да навредят на плода, защото бързата промяна на атмосферно налягане провокира внезапно редуциране на съдовете. Това може да докара до отлепяне на плацентата. Криско и Цветелина се сгодяват, до момента в който са в Дyбaй минaлaтa гoдинa. Пpeдлoжeниeтo билo нeoчaквaно и мнoгo poмaнтичнo, твъpдят близки дo Цвeти.

Ocвeн пpъcтeнa пoлoвинкaтa пoлyчaвa и oгpoмeн бyкeт цвeтя. Гoдeницaтa нa paпъpа гopдo нocи пpъcтeнa нa pъкaтa cи. Kpиcкo e cпoдeлял, чe нe иcкa cвaтбa, a дeцa, нo Цвeти нacтoявaлa дa ce види кaтo бyлкa. Paпъpът e yбeдeн, чe Цвeти e идeaлнaтa пoлoвинкa зa нeгo. Двамата са дружно повече от 2 години, а от този момент изпълнителят се кротна.

Двамата към момента не са решили дата за сватбата. Сигурно е, че няма да е доста скоро. Изпълнителят е на гребена на вълната и няма никакво време от работа. Той е ангажиран с няколко плана, за най-важния ден в живота си желае да изпипа всички елементи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР