Половинката на Гала - Стефан, също е заразен с Ковид-19.

...
Половинката на Гала - Стефан, също е заразен с Ковид-19.
Коментари Харесай

Стефан на Гала също ще трябва да бори вируса, оплака се от тежки симптоми

 Половинката на Гала - Стефан, също е инфектиран с Ковид-19. Водещата на " На кафе " даде позитивна проба предишният понеделник, а два дни по-късно и Стефан е диагностициран с подлия вирус, който щурмува из целия свят. 

Вероятно тв водещата се е заразила от някой посетител в студиото, а всички минали през нейното диванче са побързали да си създадат проби. Именно около нея се заразил и Стефан, а дъщерята на водещата е добре, защото не живее с майка си и не са се виждали тези дни, през които Гала е развила болестта. 

Гала и Стефан се включиха онлайн в диалог с щерката на Гала, от където в действителност разбрахме, че Стефан е също болен. А от казаното излиза наяве, че не се усещат добре и болестта не минава безпрепятствено. 

" Бях изчела много за ковид и си мислех, че ще минем леко през него. Има хора, които минават безсимптомно и си мислех, че ние като здрави хора, които се хранят здравословно, спортуват, ще го изкараме със признаци на някакъв грип. Но се оказаха тежки признаците. На третия-четвъртия ден  започнаха да избледняват и ни се струваше, че се оправяме за няколко часа. И внезапно ни връхлитаха с двойна мощ. Главоболието е доста мощно, температура... Стефан е два дни след мен, той повтаря нещата, през които аз минавам ", описа Гала.

" Най-неприятни са жестоките ставни болки. Буквално нощем не спим от болки в гърба, в тазобедрените стави, в колената. Първата нощ, в която не спах беше тъй като ме болеше извънредно доста гърбът. Мислех, че е от обездвижване или нещо от леглото ", описа още Гала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР