Половинката на Благой Георгиев продължава да нажежава медийното пространство с

...
Половинката на Благой Георгиев продължава да нажежава медийното пространство с
Коментари Харесай

Поли на Джизъса: Делото за развода ще е през юни, чакам го да подпише

Половинката на Благой Георгиев продължава да нажежава медийното пространство с нови самопризнания.

" Всичко е готово, пуснала съм документите за бракоразвод в съда. Делото ще е юни месец. " Това сподели брачната половинка на Благо Джизъса - Поли, извънредно за " България Днес ".
 
                             

" Това не е никакъв пиар, безспорната истина е! Искам бракоразвод от Благо! Просто той не е това, което чаках. Разочарована съм от неговото държание, това не е държание на женен мъж. Аз не виждам " Сървайвър ", само че мои близки и познати непрекъснато ми пишат, че е непосредствен с Татяна в шоуто, единствено я защитавал и тем сходни. Просто когато останах сама, реших, че по този начин ще е по-добре и отсега нататък. Явно в никакъв случай няма да се промени. "
 
                             

Както стана ясно по-рано, Поли е обмисляла развода от мига, в който някогашният футболист влезе в шоуто. Интересно тогава, за какво пътува до Доминикана, откъдето си пусна много секси фотоси. Тогава Поли сподели, че не се е виждала с Благой, тъй като изискванията по контракта не го разрешават. Но доста от почитателите на футболиста не повярваха на тези мнения...

" Раздялата ни е изцяло предстояща ", споделя още Поли.

Джизъса, който от няколко дни е в България, след края на фотосите, интензивно работи по рекламните си контракти, пуска фотоси в Инстаграм, само че не е коментирал поискания от Поли бракоразвод.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР