Половинката на бившия депутат Антони Тренчев – Мис България Ваня

...
Половинката на бившия депутат Антони Тренчев – Мис България Ваня
Коментари Харесай

ГОРЕЩО: Депутатска съпруга лъсна по прашки в Дубровник

Половинката на някогашния народен представител Антони Тренчев – Мис България Ваня Пенева лъсна по прашки на хърватската Ривиера и събра очите на туристите, видя HotArena.

Ваня обикаля Европа и не пропуща да покаже изваяно тяло по курортите. Преди да покаже форми в Дубровник, хубавицата и някогашният модернизатор обиколиха плажовете на Гърция. След като сподели дупе в Хърватска, хубавицата и брачният партньор й нападнаха италианските бутици. Ваня и Тренчев сега са в Милано, където хубавицата събира усещания за най-новите фешън трендове. Причината е, че с помощта на майката на Тренчев Ваня работи за една от най-известните ни фешън марки и българския й филиал, която точно Алипиева внася в България, написа „ България Днес “.

Заради любовта на Тренчев към катеренето хубавицата и половинката й обиколили и италианските планини, като даже се снимаха в Доломитските Алпи. Пътуванията на двойката не са случай – Пенева и обичаният й непрекъснато обикалят света. През 2011г. те бяха на екзотична екскурзия до остров Мавриций за рождения ден на супермодела. Миската и Тренчев са двойка от няколко години, като даже се заприказва, че Пенева и ексдепутата стягат женитба и мислят за дете, а светските клюкари даже я изкараха бременна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР