Половинката на аржентинския нападател Мауро Сарате - Натали Вебер, е

...
Половинката на аржентинския нападател Мауро Сарате - Натали Вебер, е
Коментари Харесай

Заплашиха футболист с убийство в профила на жена му

Половинката на аржентинския нападател Мауро Сарате - Натали Вебер, е ужасена! Причината за това е опасност, която получи в обществените медии.

" Когато Мауро се появи на стадиона на Велес, ще го гръмнеме ", написа й футболен почитател на персонално известие в Инстаграм.

Сарате е някогашен състезател на Велес, само че сега носи екипа на Бока Хуниорс. Това не се приема по никакъв начин добре от ентусиастите на някогашния му клуб. Уплашената брачна половинка на нападателя показа известието с почитателите си. Тя разяснява, че подателят ще би трябвало да дава отговор за заканите си пред управляващите. Манекенката е подала тъжба в полицията.

Сарате и знойната хубавица са семейство от 2011 година Натали е измежду топмоделите в Южна Америка. Тя също е аржентинка, само че двамата се срещат в Италия по времето, когато нападателят играе за Интер. Освен с кариерата си на модел Натали е известна около пикантните разкрития, които прави към връзката си със Сарате. Преди време тя съобщи, че има мечти с някогашната футболна звезда Дейвид Бекъм.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР