Половинката на американската тенисистка Серина Уилямс Алексис Оханян се възмути

...
Половинката на американската тенисистка Серина Уилямс Алексис Оханян се възмути
Коментари Харесай

Половинката на Серина се възмути от карикатурата й

Половинката на американската тенисистка Серина Уилямс Алексис Оханян се възмути от карикатурата й на страниците на австралийското издание " Херълд Сън " във връзка държанието й по време на финала на Откритото на Съединени американски щати против японката Наоми Осака.

Според него рисунката е расистка и сексистка, което било възмутително. Оханян показва и учудването си, че основният редактор на австралийското издание бил член на организацията Male Champion of Change. Недоумението му е необичайно, защото Male Champion of Change се бори точно за смяната на ролята мъжа в актуалното общество и връщането му на пиедестала. Феновете на Уилямс пък засипаха със закани създателят на каррикатурата Марк Найтли, който беше заставен да спре краткотрайно профила си в Туитър, с цел да спре да ги получава. Серина не получава само състрадание след случилото се на финала на Откритото на Съединени американски щати. Чешката тенисистка Барбора Стрицова зададе куп неуместни въпроси.

" Серина мина границите. Позволи си скандално държание, когато губеше мача. Пълни нелепости са изказванията й, че съдиите се отнасяли друго към мъжете и дамите. Да сте виждали Рафаел Надал да вика по реферите? Изненада ме поддръжката на WTA за Серина. Какво излиза, тя ще играе по други правила ли? Ако е по този начин, кажете, с цел да си знаем ", разяснява Стрицова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР