Половината от годишното потребление на текстилното дружество е от ВЕИ.„ЧЕЗ

...
Половината от годишното потребление на текстилното дружество е от ВЕИ.„ЧЕЗ
Коментари Харесай

ЧЕЗ Трейд осигурява зелена енергия на водещия производител на текстил „Пи Ен Джи 1962“

Половината от годишното ползване на текстилното сдружение е от ВЕИ.
„ ЧЕЗ Трейд България “ връчи документ за зелена сила на един от водещите български производители на текстил - „ Пи ен джи 1962 “ ЕООД. Сертификатът потвърждава, че половината от годишното ползване на сдружение е сила, създадена от вятърни електроцентрали.

„ За нас е значимо освен да разполагаме с съвременни индустриални мощности, само че и да съблюдаваме високи екологични стандарти. Всичко това ни разрешава да отговорим изцяло на условията на нашите клиенти и способства за високото качеството на нашата продукция “, сподели Милен Петков, Управител на „ Пи енд джи 1962 “ ЕООД.

„ Гордеем се, че от ден на ден сътрудници търсят зелена сила и ни се доверяват освен като снабдител на свободен пазар, а ни разрешават да способстваме за постигането на техните екологични цели “, сподели Владимир Дичев, Изпълнителен шеф на „ ЧЕЗ Трейд България “ ЕАД.

Сертификатът се базира на гаранции за генезис, издадени от EECS – European Energy Certificate System.

„ Пи ен джи 1962” ЕООД е водещ български производител на домакински и интериорен текстил. Компанията разполага с съвременна фабрика покрай столицата - в село Локорско, която е издигната в сходство с всички европейски критерии за условия на труд и запазване на околната среда. Продукцията на фабриката е предопределена с изключение на за българския пазар, също и за Сърбия, Румъния, Чехия, Украйна, Франция, Германия, Испания, Латвия, Естония, Русия, а от скоро се изнася и за ЮАР и Сингапур.

„ ЧЕЗ Трейд България “ ЕАД е измежду най-големите снабдители на свободния енергиен пазар в България. Дружеството е 100% благосъстоятелност на ЧЕЗ, а. с. и е част от ЧЕЗ Груп - водеща интегрирана енергийна компания, която е в топ 10 на енергийните компании в Европа. ЧЕЗ Трейд България е първият лицензиран търговец на електрическа сила на крайни клиенти в България от 2005 година Дружеството е водещ снабдител на свободния пазар на крайни клиенти и координатор на общоприета балансиращата група. За интервала 2006-2018 година ЧЕЗ Трейд достави 27 милиарда KWh електрическа енергия на обща стойност 2.5 милиарда лева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР