Половината жени мислят за други мъже по време на секс,

...
Половината жени мислят за други мъже по време на секс,
Коментари Харесай

Половината жени фантазират за друг мъж по време на секс

Половината дами мислят за други мъже по време на секс, написа БГНЕС. Най-често фантазират за сътрудник от офиса, демонстрира ново проучване на марката секс играчки " Lovehoney ".

Проучването откри, че 46 на 100 от дамите и 42 на 100 мъже имат секрети мисли за различен човек по време на секс. По-голямата част от нежния пол си показва собствен сътрудник или непосредствен другар. В следствие 30% от дамите и 25% от мъжете вършат секс, с индивида, за който са фантазирали.

В опита взели участие 1300 мъже и дами. Резултатите посочили, че всяка пета жена и 11% от мъжете са си представяли по какъв начин вършат секс с шефа си. Повечето пъти това са почтени мечти, само че осем 100 от дамите и едвам 2% от мъжете съумяват да си легнат с началника.

70 % от интервюираните дами и 63% от господата признават, че преди да си легнат до половинката си са си мислили какъв ще бъде секса с различен сътрудник. Идеята за нов ухажор витае в главите на 62 на 100 от дамите.

Изследването демонстрира още, че една трета от нежния пол и 42% от мъжете са си представяли по какъв начин вършат секс с някогашния. При 12% от хората това се случва постоянно. Затова и не дребна част от тях са спали с бивше гадже, години откакто са се разделили.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР