Половин милион долара! Такава глоба беше наложена на един от

...
Половин милион долара! Такава глоба беше наложена на един от
Коментари Харесай

Половин милион долара глоба за изблъскан играч

Половин милион $! Такава санкция беше наложена на един от акционерите в баскетболния първенец на НБА - " Голдън Стейт ". Сумата е впечатляваща и може би навежда на мисълта, че Марк Стивънс е опитал задкулисти игри, само че не. Той ще би трябвало да заплати санкция поради изблъскан състезател на съперниците.

По време на третия мач от финалния плейоф на НБА, в който " Торонто Раптърс " завоюва и поведе с 2:1 победи в серията, гардът Кайл Лаури падна върху феновете от първия ред. Докато се опитваше да се изправи, Стивънс го изблъска. След това играчът показа, че предприемачът е изрекъл и неприлични думи по негов адрес.

" Нямаше потребност от това. Нямаше потребност да ме пипа, да се пресяга пред две седалки и да ме блъска, както и да ми приказва по този начин ", съобщи баскетболистът.



След мача от НБА оповестиха, че ще санкционират Стивънс много солено за постъпката му. Освен че би трябвало да се раздели с половин милион $, той няма да може да посещава баскетболни мачове през цялата последваща година.

Състоянието на Стивънс се прави оценка на 2,3 милиарда $. Той има компания за разработка на технологии. Бизнесменът има дребен дял от акциите на " Голдън Стейт ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР