Половин година преди двата концерта на Лили Иванова в НДК

...
Половин година преди двата концерта на Лили Иванова в НДК
Коментари Харесай

Лили печели милион от турнето си

Половин година преди двата концерта на Лили Иванова в НДК - на 8 и 9 декември,билетите стремително се разпродават, като занапред и за двете дати залата към този момент е на половина цялостна, сподели инспекция на Lupa.bg . Прогнозите са, че най-късно доникъде на юли билети към този момент няма да има. Желаещите да чуят 80-годишната певица би трябвало да платят сред 50 и 180 лв. - толкоз е цената на най-евтиния и на най-скъпия билет.

Общо за двете дати са пуснати над 9000 билета. Според разнообразни калкулации приходите на мегазвездата на естрадата ще надвишават 1 милион лв.. Да разпродава всички билети за идните си участия дълго преди самите събития да се състоят се трансформира в традиция за изпълнителката на "Детелини ". Броени дни откакто изправи на крайници поданици и туристи в Слънчев бряг, естрадната прима може към този момент да се регистрира и с препълнените си зали в оставащите й концерти част от тазгодишното й национално турне.

Още след няколко дни шанса да се допрян до гласа на певицата ще имат софиянци. Изпълнителката на „ Щурче “ ще даде звук за ария този петък, 21 юни, в една от обичаните си местоположения в столицата - ресторант „ Лебед “, Панчарево, на чиято открита сцена тя се връща всяко лято от 2016 година насам. Следват Варна, където Лили ще се поклони пред феновете си на 30 юни. Макар да остават цели три месеца до идващия й концерт – този в Пловдив - 17 септември, и за него билетите към този момент са ъгъл.

За запалянковците, които към момента не са се запасили с билет, единствените вероятни варианти да чуят любимката си онлайн остават двата й спектакъла в НДК в края на годината. По време на турнето си примата ще извърши последните си шлагери „ Дали “, „ Обичай ме! “ и „ Главна роля “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР