Половин година измина от края на излъчването на Ергенът“ и

...
Половин година измина от края на излъчването на Ергенът“ и
Коментари Харесай

Нито лев не получих и сега съм безработен: Виктор Стоянов бесен от „Ергенът“

Половин година измина от края на излъчването на „ Ергенът “ и за това време розовите облаци, върху които летеше Виктор Стоянов, са почнали да се разсейват.

Той към този момент е осъзнал, че това предаване не носи нищо повече от мимолетна популярност, сходно на „ Биг Брадър “ и доста други риалити шоута.

Оказва се, че продуцентите на „ Ергенът “ не са си изпълнили обещанието и не са платили нищо на Виктор за присъединяване му като основен воин в техния план. Самият той го призна.

„ Не получих нито лев от „ Ергенът “. Едно обещаваха, друго направиха. От това предаване не можеш да станеш богат, а единствено прочут, и то за малко “, разкрива 32-годишният някогашен гребец.

Очевидно от предаването са му дали обещание някаква сума, която ще му преведат след края на излъчването на шоуто по БТВ, само че не са си спазили думата. Виктор е безапелационен, че в случай че през днешния ден би трябвало да взема решение, не би станал Ергенът, написа " Уикенд ". 

Завършилият НСА софиянец остана без работа поради „ Ергенът “. Той напусна фитнес залата, където работеше, с цел да се отдаде на славата.

Нещата обаче не се развиха по проект. Направи няколко реклами за значително пари, само че към момента е без непрекъсната работа и на процедура се води незает. Тази финансова неустановеност не е по усета му.

„ Мислех, че ще стартира някъде за непрекъснато, а то единствено реклами и рубрики, което не е сериозна работа. Вече съм на възраст, в която би трябвало да мисля за семейство. Как да го основа, когато съм незает?! “, вайка се Виктор.

Той и продуцентите са преметнали всички фенове, тъй като по време на „ Ергенът “ е имал гадже. Затова най-после не избра никоя и всичко свърши по този начин безславно.

Виктор признава, че в никакъв случай не е имал никакви усеща към нито една от участничките, изключително пък към победителката Виктория Капитонова. Това слага въпроса по какъв начин по този начин тъкмо тя завоюва формата и кой заплати за това.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР