Половин час след настъпването на новата година в Симитли е

...
Половин час след настъпването на новата година в Симитли е
Коментари Харесай

Скандал с пиратки в ноговогишната нощ доведе до бой с кмета на Симитли

Половин час след настъпването на новата година в Симитли е станало всеобщо сборичкване в локално заведение. Според получения сигнал в мелето са взели участие кметът на града Апостол Апостолов и синът му Стефан Апостолов, който е народен представител и настоящ футболен арбитър.

51-годишен мъж е с избити зъби и контузия на долна челюст.

Според очевидци, по време на хорото и зарята в центъра на града гости на близко заведение са почнали да гърмят мощни бомбички покрай танцуващите. Апостолов е почнал словесна разпра, след което напръскване с шампанско довело до самото сборичкване.

" Не е имало всеобщо меле в Симитли, имаше експанзия, проявена по отношение на мен и жителите на града, които се веселяха на площада в новогодишната нощ. Аз бях обект на офанзива от притежател на заведение, подал съм тъжба, извадил съм си здравно и съм се обадил на тел. 112 за случая ", описа пред " Труд " кметът на Симитли Апостол Апостолов.

Кметът описа, че в 12 часа е произнесъл одобрение към жителите на Симитли на площада и е почнала заря и забавление. Хората са извили новогодишно хоро, на което се е хванал и кметът Апостол Апостолов и синът му Стефан Апостолов.

В един миг към хорото и хората са полетели пиратки с мощен заряд, което ги е изплашило и тормозило. Бомбите се хвърляли от терасата на кафене, което се намира до площада, от притежателя - Методи Бачев, прочут предприемач, чиято компания " Агромах " беше прекръстена на Громахолд.

Кметът Апостолов съобщи, че е отишъл да му направи забележка, разменили си реплики.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР