Положителната страна на карантината е, че много хора ще преоткрият

...
Положителната страна на карантината е, че много хора ще преоткрият
Коментари Харесай

Да преоткрием спорта заради карантината

Положителната страна на карантината е, че доста хора ще преоткрият спорта. Това сподели фитнес инструкторът Магдалена Бакалова в изявление за организация " Фокус " във връзка физическите тренировки и извършения в обстановка на карантина. Тя сподели още, че в изискванията, в които живеем сега, не е мъчно да се откри мотивация да се тренира, като добави, че в интернет има доста информация по какъв начин да се случи това.
По думите на Магдалена Бакалова, изненадващо доста хора се включват в онлайн тренировките, които организират от фитнеса, в който работи тя.
“Хора, които до в този момент не са упражнявали, започнаха да се включват в онлайн тренировките и да ни питат от кои магазини да си закупят ластици, свободни тежести по магазини, които към момента работят. Така че, това е позитивната страна на карантината – че доста хора ще преоткрият спорта “, сподели още тя.
Фитнес инструкторът Магдалена Бакалова сподели още, че всеки, който желае да прави извършения в домашни условия би трябвало да се насочи към тези, които са естествени за тялото, като да вземем за пример клекове и извършения за ръце в опора.
Относно храната тя предложи да се ориентираме към сезонна и чиста храна, като акцентира, че всичко би трябвало да бъде в умерени количества.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 23 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР