Положението й се усложни в последната една година, след като

...
Положението й се усложни в последната една година, след като
Коментари Харесай

Деси Слава в депресия, обявиха я за най-тежката чалгарка

Положението й се усложни в последната една година, откакто роди второто си дете Борис. Деси Слава по този начин и не съумява да смъкна насъбраните по време на бременността килограми и ситуацията се утежнява с всеки минал ден. На нейно присъединяване в столична дискотека феновете й безусловно се хванаха за главата. Деси Слава беше наметнала огромна мантия, с която да се покрие, само че едрите й крайници ясно се виждаха, както и едрата фигура.

Чалгарката се пробва да замаже ситуацията със фотоси в обществените мрежи, които блестящо контрастират на действителността. На фотосите ДесиСлава е секси, с голяма гърди, тънка талия и изящни крайници. На една от фотосите се по транспарантна нощница, като очевидно фотосът е обработен. " Рано ти е още за такива дрехи ", скастря я неин обожател, намеквайки, че изпълнителката би трябвало да смъкна много килограми, преди да се демонстрира разголена. Физическото положение на Деси Слава я депресира, защото преди десетина години имаше славата на една от най-сексапилните представителки на кръшния музикален род. Тя стартира да наддава килограми след раздялата си с русенския ММА войник Светлозар Савов. И от този момент не може да се похвали със стройна фигура. Фолкаджийката тренира настойчиво и е предходна на диета, само че резултатите по този начин и не идват, което в допълнение я обезкуражава, разясняват хора от нейното персонално обграждане, написа " България Днес ".

Въпреки неприятното моментно положение Деси Слава не стопира да има вяра, че някой ден още веднъж ще е във форма и ще събира мъжките погледи по нощните заведения.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР