Положението в Територията все да става „Националната стратегия срещу Националната

...
Положението в Територията все да става „Националната стратегия срещу Националната
Коментари Харесай

Когато и да дойде новата чума, все ще е късно!

Положението в Територията все да става „ Националната тактика против Националната лотария… “

Таман една измислена нервност позатихне, незабавно друга я замества. Иначе е досада.

И до момента в който нашенецът търка талончета за благосъстояние, здраве и благодат, сценаристите го заливат с нови серии на обичаното му риалити шоу – личният му беден живот.

В последния работен ден за седмицата, да погледнем какво през тези дни ни/ви държа вниманието приковано.

***

След като разбрахме, че Колю Фичето е избавил Нотр Дам, нищо, че и наследниците му дори отхвърлят това, видяхме, че франсетата не умеят да ни пазят културното завещание. Много вярно прочетохте – нашето културно завещание – но, четете по-внимателно, споделих, че Колю Фичето го е избавил тоя Нотр. Не стига, че го възпламениха, ами в този момент и не вземат да му метнат един найлон от горната страна, а го оставят на произвола -- Според основния проектант на храма – Филип Вилньов – историческата постройка може да бъде развалена от значителни превалявания.

Но когато разбрахме, че пожарът може би е почнал от незагасена цигара, мнозина се запитаха: „ Абе, някой знае ли къде е бил Андрей Слабаков по това време? “…

***



Някой знае ли какво е общото и В СЪЩОТО време – разликата – сред тези двамата? Едни 10 хиляди… Който схванал, схванал. Нататък:

***

След като се пребориха с всички несправедливости, ядосаните родители взеха на прицел злата Национална тактика за детето. Хората са изплашени, че, в случай че крещят на децата си, ще им ги вземат; в случай че им изшият един пестник, ще им ги вземат (а ние знаем, че това е чутовно сполучлив образователен метод); че, в случай че ги санкционират или им покачат глас, ще им ги вземат.

Сà… ще се опитвам да направя обосновано съмнение, като човек с IQ по-голямо от 5.0: Възможно ли е да не желаят да ви вземат децата? Точно пък вашите? Възможно ли е да не ви вземат детето, в случай че му ударите пестник, а единствено в случай че го пребивате редовно? Да не ви го вземат, в случай че го нагрубите или повишите глас, а да го вземат, в случай че го пращате да проси по улиците (и не мислите ли, че тогава го заслужавате)? Да не ви го вземат и, в случай че го нагрубите даже, само че да ви го вземат, в случай че го зарежете на паркинг? Да не са чак пък толкоз тъпи и утрепани служителите, че да се вържат на безусловно всеки сигнал и да не ви посегнат на фамилията? Възможно ли е да си живеете обикновено, пък да вземат детето на оня, който го насилва полово и го пребива всекидневно, държи го гладно и го праща да проси по улиците?

Само запитвам.

Има цели групи из обществените медии, отдадени на „ борбата “ против тая зла тактика. Изписани единствено с основни букви в множеството случаи (каква изненада!).

Та, една потребителка там се вайка, че (без редакторска интервенция тук): „ Оруеловите времена настанаха. Родители, обучавайте децата си. Хубавичко им обяснете, че никога не трябва да звънят на тези телефони. Хубаво и ясно! На по-големите, които схващат, та даже и диви младежи, обяснявайте, че посредством този телефон могат да бъдат превърнати в стока, разпращана по приемни фамилии и домове, каквито случаи има, и става известно по никакъв начин не малко в страната “.

Оруеловите времена били настанали (о, иронио, божествена!)…

Случаи… има… немалко… това госпожата евентуално го е чела в „ ония “ уеб сайтове, в които чете по кое време настава Апокалипсиса (абе, кво става с тоя Апокалипсис,бе – единствено му сменят датата!) и се осведомява за лечебните свойства на лимоните с газирана вода, които лекуват рак, само че това е СТРОГО защитавана от лекарите загадка, с цел да не им вземете хляба.

Въпросните телефони, от които би трябвало да си пазите децата, са телефони, на които се подават сигнали за принуждение. За доста деца – жертви – това е единственият метод да се спасят, тъй като се срамуват/страхуват да приказват за проблемите си и НЕ ЗНАЯТ към кого да се извърнат. Затова – като част от тази тактика „ на злото “ – са разлепени осведомителни плакати. Очарователно „ интелигентният “ коментар, който прочетохте одеве, е постнат под фотография, на която някакъв татко се фука, че е скъсал един подобен афиш. Вероятно, с цел да не му вземат детето.



Ще се окаже най-после, че тоя номер с кемтрейса, дето пръскат, с цел да затъпяват хората, е правилен. И са създали някакви неточности в проектите и всичкия кемтрейс го пускат над България…

Една майка – неотдавна в групата – пита за какво аджеба би трябвало да се пазим като демон от тамян от тактиката и ограниченията против насилието. Веднага ѝ изясняват: „ стоят голямо непознати ползи които финансират тукашните НПОта с цел да се лишават деца и да се изнасят на открито. Има асортимент на децата и се избират да са от небогати фамилии, само че бели. През тактиката се внедрява норвежкия модел, който не работи за българските фамилии и децата ни “.

Друг татко пък се чуди в този момент за какво ще желаят да му вземат детето, евентуално решил, че е измежду застрашените – чуди се и кой не назовава детето си „ келеш “ понякога. Как изобщо можели да се опазят с тази зла, сатанинска тактика?

Де да знам…? Да спреш да наричаш детето си „ келеш “ ще е положително начало, ми се коства. Но не ме слушай, кви ги приказвам пък и аз!



Очевидно групите преливат от „ християнски “ фамилии, с „ християнски “ морал. Великден наближава, разсънва се от зимен сън религията им, нищо, че множеството не са виждали Библия.

Няколко въпроса:

- до момента „ християнските “ ви полезности и морал какво ви нашепваха да вършиме и за какво по този начин настойчиво сме на последните места по всичко в Европейски Съюз, с изключение на по смъртност, беднотия и принуждение?

- за какво тези „ неприятните “, от неприятните западни и северни страни, които ползват „ неприятните “ тактики, се намират толкоз надалеч от вас по триумфи, че нямате потенциал и след 300 години да ги стигнете?

- какъв брой от вас са чели Библията? Колко от вас изобщо имат Библия в дома си? Защото по този начин някой би споделил: „ Алооуу, вие с „ християнските “ полезности, знаете ли каква е дефиницията на „ двуличие? “

- какъв брой от вас знаят какво е „ християнска полезност “ и какъв брой вършат разликата сред „ християнски полезности “ и „ полезности, наложени от хора, които се пробват да минат за християни “?

Това са единствено въпроси, не им обръщайте внимание, по какъв начин пà нема си биете децата, бе! А ония пà другите желаят и Истанбулската спогодба да ви пробутат – и дамите да не можете да си биете! То какво остана? И шопската да забранят? Къде отива българщината, запитвам аз!

Някой би споделил: „ Всеки народ си заслужава ориста “. Друг би споделил: „ Когато и да настъпи новата чума или Третата международна, все ще е късно! “.

Както и да е, аз желая да ви благодаря, че с толкоз старания от ваша страна, дружно споделяме всички последни места в Европейски Съюз. Искам да поздравя и чутовната си непримиримост да пребивавам в беге.

Радвам се, в случай че сте стигнали с четенето до тук. Това значи, че най-малко двама от вас са оставили търкането на талончета и четенето на „ верни “ уеб сайтове за Апокалипсиса и мазането с лимонова киселина против рак, подагра и хемороиди.

Ако съществено вярвате, че има скрит план и всякакви хора желаят да вземат българските деца и да ги пращят по разните Норвегии, Швеции и впрочем друго Скандинавие… аз единствено желая да попитам тези хора: къде бяхте преди години, когато аз бях дете, бе! Защо чак в този момент се сетихте да изнасяте? И съществено сà… малко по-пораснали не ви ли трябват?

***

Очевидно загрижените родители не спят, борят се и по други фронтове. След като от техните „ уеб сайтове “ научиха, че имунизациите са нещо неприятно, те, несъмнено, отхвърлиха да си имунизират децата. Е, какво като един куп заболявания, които трябваше да изчезват, се върнаха. Почти 500 били случаите на морбили на територията на страната. Малка цена е това за величието на актуалната осведоменост на беге родителя. Малка. Може и още!

***

Ще приключим с няколко цитата:

„ Коефициентът на просветеност на ядосаната навалица е еднакъв на коефициента на просветеност на най-тъпия от гъмжилото, разграничен на броя на участниците “.
„ Автентичната тъпотия всякога надминава изкуствения интелект”.
~Тери Пратчет

И, несъмнено, един откъс от новия началник на националната телевизия:



Вечна класика! Вечна!
Айде… Локо София; ЕСЕ; и Весели празници!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР