Положението в страната е безнадеждно. Така говорят хората, а и

...
Положението в страната е безнадеждно. Така говорят хората, а и
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Положението е безнадеждно, ако ще да се сърди премиерът

Положението в страната е безнадеждно. Така приказват хората, а и има такава приказка. Това съобщи Вежди Рашидов в стрешния блок на бТВ. Попитан дали няма да му се разсърди министър председателят Борисов, депутатът от ГЕРБ съобщи: Аз какво да направя. Ако желае да се сърди, само че по този начин приказват хората. Има такава приказка.
Безнадеждно е, тъй като сме дребна страна, всички се понаваме, знаеме се кой кой е, само че се вършим, че не се познаваме. Това ни е казуса, счита още Рашидов.

Той се разгласи и против митингите в Карнобат. Винзавода бил частен. Какво желаят? Като се вдигне цената на бензина, не си прибират колите, а излизат с поршета да стачкуват. Така не става.

Хиляда и петстотин коли са минали по оня път, само че в този момент се подвига звук поради злополуката. Ние решаваме проблемите, ще се направи и там ремонт. Във Фокушима като стана повредата с атомната централа ръководството ли е отговорно? Цял град почина, - даде образец шефът на Комисията по просвета в Народното събрание.

Някои не са разбрали уроците на Тодор Живков. Той не пропускаше конгрес на писатели, художници. Обръщаше огромно внимание на културата.

Сульо и Пульо към този момент имат какво ли не, за какво Ахмед Доган да не купи Топлоелектрическа централа „ Варна “. Той е почетен ръководител за другите, само че за Движение за права и свободи е адмирал. Той е командира. Работи си. Извикайте Андрей Райчев да ви изясни, за какво американския дипломат е отишъл на среща с Доган. Или питайте американския дипломат какво търси там...
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР