Положението в Русия е много тежко – не само в

...
Положението в Русия е много тежко – не само в
Коментари Харесай

Красимир Манов, енергиен експерт: За да фалира Газпром, трябва да фалира Русия

Положението в Русия е доста тежко – освен в " Газпром “, а изцяло в енергийния бранш. Това сподели за утринния блок " Добро утро, България “ на Радио " Фокус “ енергийният специалист Красимир Манов. По думите му това се дължи на глобите, наложени на Руската федерация от Европейския съюз и Съединени американски щати. " За да банкрутира " Газпром “, би трябвало да банкрутира страната Русия “, разяснява той.

" Държавите не банкрутират. Те натрупат задължения и ги изплащат. Нищо ужасно няма да стане. Докато трае войната ще има висока степен на риск. Накрая ще се пристъпи отново към правене на бизнес. Просто някои хора с голямо его и егоизъм би трябвало да си седнат на стола, да стартират да мислят рационално и прагматично и да се стигне до някакво съгласие “, изясни специалистът.

Според Красимир Манов прагматичното решение за България е било да си търси личните залежи, както и да потърси синьо гориво от Турция. По думите му страната ни е могла да бъде богата поради личните залежи на природен газ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР