Положението в Рома не изглежда никак розово. Тимът остана на

...
Положението в Рома не изглежда никак розово. Тимът остана на
Коментари Харесай

Скандал между Джеко и Ел Шаарауи притесни Рома

Положението в Рома не наподобява по никакъв начин розово. Тимът остана на четири точки от зона Шампионска лига, а също по този начин рискува да загуби позицията си за сметка на устремения към Европа тим на Лацио. Ръководството на Рома обаче би трябвало да се оправя със скандал в съблекалнята, който в допълнение изнервя ситуацията в римския клуб. По време на срещата сред СПАЛ и Рома, изгубена от “вълците” с 2:1, Един Джеко и Стефан ел Шаарауи са се спречкали съществено в съблекалнята. Босненският нападател бе очевидно раздразнителен по време на срещата във Ферара, а на почивката е беснял в съблекалнята, ритайки всевъзможни предмети, изпречили се на пътя му. Голмайсторът се разкрещял на Стефан ел Шааруи за несполучлив опит на крилото да го изведе в голова обстановка, оповестява Corriere dello Sport.

#Roma, the dressing room brawl that could lead to disciplinary action for #Dzeko and #ElShaarawy https://t.co/cg3mtxbAw8 pic.twitter.com/ixIAlW8zqG
— CalcioMercato (En) (@CmdotCom_En) 22 март 2019 година
Италианският национал дал отговор на Джеко на висок звук и се стигнало до сдърпване, в което присъединяване взели и ръцете на двамата, без да се стига до нещо по-сериозно.

Създалата се обстановка сигурно ще забави договарянията за нов контракт сред клуба и Ел Шаарауи, а Джеко най-вероятно ще напусне Рома през лятото. Интерес към босненеца има от страна на Интер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР