Положението става катастрофално, Кирил Петков наистина трябва да бъде вързан,

...
Положението става катастрофално, Кирил Петков наистина трябва да бъде вързан,
Коментари Харесай

НОВА ИЗЛАГАЦИЯ: Кирил Петков се фука с любим разказ на Чехов, който всъщност е на Толстой

Положението става пагубно, Кирил Петков в действителност би трябвало да бъде вързан, с цел да спре да се излага.

Днес в изявление за „ Дарик “ фанфаронът се похвалил, че Чехов е обичаният му създател. А и през днешния ден, 29 януари, бил рожденият му ден на писателя.

„ Първо да кажа, че имам едно обичано есе на Чехов – „ Колко земя му би трябвало на човек “ . Всеки би трябвало да се сеща за този негов разказ…Този роман на Чехов ми е обичан – до момента в който се стремим да заградим оптимално доста, би трябвало да мислим, в действителност, кои са значимите неща, кои неща да приоритизираме “, сподели Петков.

Идиотът си е глупак.

„ Колко земя му би трябвало на човек “ в действителност е разказът на Лев Николаевич Толстой „ Много ли челове́ку земли́ ну́жно? “. На български е преведен в по-стар вид като „ Колко земя е потребна на човек “, а в по-нов, като „ От какъв брой земя се нуждае човек “.
свързани новини287246на 28.01.2022
Героят на описа Пахом си наумява да обходи колкото се може повече земя – от изгрев до залез, с цел да стане тя негова. Накрая го откриват умрял от отмалялост.

Толстой! Чехов, разгласен от премиера за негов „ обичан създател “, тук няма нищо общо.

Кирето е чел Чехов, колкото е чел българска география и българска история и колкото знае за мостовете на Дунав и фашизма в България.

Според харвардския мъдрец и ерудит „ всеки българин трябвало да знае този роман на Чехов “. А всеки полубългарин и полуканадец?

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР