Положението на бразилската легенда Роналдиньо, който бе арестуван в Парагвай

...
Положението на бразилската легенда Роналдиньо, който бе арестуван в Парагвай
Коментари Харесай

Положението на Роналдиньо се влошава - slava.bg

Положението на бразилската легенда Роналдиньо, който бе задържан в Парагвай за влизане в страната с подправен паспорт, ще се утежни още повече. През тази седмица следствието влиза в нова фаза. Местната прокоратура ще се концентрира върху тезата, че някогашният футболист на Барселона, Милан и ПСЖ взе участие в скица за пране на пари дружно с бизнесдама, която е поканила Роналдиньо в Парагвай, на име Далия Лопес.

За тази цел проверяващите стартират да ревизират телефоните на бразилската звезда и брат му Роберто Асис за известия и телефонни диалози.

Според прокурора проверяващ случая Осмар Юрил, се преглежда връзката сред двамата и Лопес, която е поискала визитата им и ги е посрещнала персонално на летището в Асунсион, преди да бъдат задържани.

„ Основната ни догадка е, че подправените документи биха могли да бъдат употребявани за търговски или капиталови цели, които са противозаконни “, изясни прокурора.

Според него е належащо за тази цел Роналдиньо и брат му да останат в пандиза. Двамата бяха задържани на 6 март, до момента в който се опитваха да влязат в Парагвай с подправени паспорти. След това арбитър отхвърли гаранцията и отхвърли настояването на отбраната да бъдат пуснати под домакински арест с аргумента, че има заплаха да избягат, предава Gong.bg.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР