“Положението е 0:0 след дузпи - с тези думи Вежди

...
“Положението е 0:0 след дузпи - с тези думи Вежди
Коментари Харесай

Пореден опит за избор на председател на НС: “0:0 след дузпи”, предлагат Рашидов

“Положението е 0:0 след дузпи ” - с тези думи Вежди Рашидов откри съвещанието на Народното събрание, откакто депутатите почиваха в продължение на часове.

“Възраждане ” още веднъж издигнаха кандидатурата на Цвета Рангелова.



От страна на Българска социалистическа партия на трибуната се качи Корнелия Нинова: " 10 пъти гласувахме за три дни без резултати. Всички сме единомислещи, че по този начин се блокира Народното събрание и че би трябвало да намерим решение. Така убиваме парламентарната народна власт и отваряме вратата за едноличната власт в България. Излагаме народа си на риск от висока инфлация, беднотия и неравноправие ".

" Номинирам по най-принципния метод най-възрастния народен представител - Вежди Рашидов ", сподели Корнелия Нинова. Тя посочи, че номинацията е на Българска социалистическа партия, ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Български напредък ".

Кирил Петков изиска 15-минутна отмора от името на " Продължаваме промяната " след изказването на Нинова. От Движение за права и свободи обаче показаха противоречие с сходна отмора и започнаха диспути по тематиката.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР