Полковник Юлиян Радойски да бъде назначен на длъжността Началник на

...
Полковник Юлиян Радойски да бъде назначен на длъжността Началник на
Коментари Харесай

Полк. Юлиян Радойски да оглави Военновъздушното училище иска МС

Полковник Юлиян Радойски да бъде назначен на длъжността " Началник на ВВВУ " Георги Бенковски " оферират министрите от кабинета " Борисов-3 ", оповестиха след днешното държавно съвещание.

Президентът Румен Радев да издаде декрет, с който да назначи полковник Юлиян Радойски на длъжността " Началник на Висше военновъздушно учебно заведение " Георги Бенковски " , оферират от кабинета. Заедно с това, предлагането е и полк. Радойски да бъде почетен с висше офицерско звание " бригаден военачалник ", считано от 01 януари 2020 година

Припомняме, Висшето военновъздушно учебно заведение " Г. Бенковски " се чака да бъде възобновено от 1 януари 2010 година

На 10 април 2019 година Министерският съвет взе решение да предложи на Народното събрание статутът на факултета да се промени и да стане Висше военновъздушно учебно заведение " Георги Бенковски ".

На 18 април военният министър Красимир Каракачанов направи прилика с Ньойския контракт, че след 17 години, откакто била наложена възбрана на България да има Военновъздушни сили, тя си възвръща военното учебно заведение. " Ние без да сме победена страна през 2002 година сами го закриваме ", посочи Каракачанов.
 Ген. Попов: Премиерът и държавното управление желаят да има Висше военновъздушно учебно заведение
Ген. Попов: Премиерът и държавното управление желаят да има Висше военновъздушно учебно заведение

" Придобиването Ф-16 е огромно предизвикателство, отлично е, че договорката е необратима "

С друго решение на днешното съвещание на Министерския съвет оферират на президента да издаде декрет, с който да освободи генерал-майор Красимир Кънев от длъжността " Директор на Щаба на защитата " и да го назначи на длъжността " Национален боен представител в Националното военно посланичество в Съюзното командване по интервенциите " в Монс, Белгия, считано от 01 януари 2020 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР