Полицията залови в Бургас 22-годишен молдовски гражданин за взривения в

...
Полицията залови в Бургас 22-годишен молдовски гражданин за взривения в
Коментари Харесай

Молдовски гражданин е заловен за взривения банкомат в Пловдив, друг се издирва

Полицията залови в Бургас 22-годишен молдовски жител за взривения в събота сутринта банкомат в Пловдив. Извършителят е арестуван за 72 часа. Той е имал съизвършител - също молдовец, който е напуснал страната и е разгласен търсене. В Пловдив основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов съобщи, че незаконната група е обвързвана и с обира на банкомат в столичния квартал Люлин. Стана ясно, че това са жители, които са обитавали в страната ни като туристи.

Пловдив

Молдовският жител е хванат на автомивка в Бургас, по време на изтриване на следите от автомобила, с който е осъществено закононарушението. Крадците са употребявали крадени регистрационни табели.

ст. комисар Атанас Илков - шеф на ОД на МВР-Пловдив: Оказа се, че същите са отнети същата вечер в непосредствена непосредственост до банковия офис, в който беше взривен банкомата.
В банкомата е имало 215 000 лв.. В хванатия причинител са открити едвам 88 000 лв..
гл. комисар Младен Маринов - основен секретар на Министерство на вътрешните работи: Не дребна част от сумата е възобновена. Другата се наблюдава, защото те бързо са заменени в чейнджбюра. Част от сумата е обгоряла от самия гърмеж, тъй че работим и по следене на останалите пари.
Разследващите допускат, че гърмежът е сбъднат с пропан-бутан. Същата кола и способ са употребявани при обира на банкомат в столичния квартал " Люлин ". Молодовците са влезнали в страната ни като туристи на 17-ти юни. Пребивавали са в разнообразни градове на страната. Към момента към момента не е ясно дали крадците са имали български съучастници..Преди 3 месеца са хванати други молдовски жители за въоръжен обир на бензиностанция в Шуменско.
 Полицията търси причинителите на взривения в Пловдив банкомат Полицията търси причинителите на взривения в Пловдив банкомат
Взривиха банкомат в пловдивския жилищен регион „ Тракия ". Жертви и потърпевши хора няма, само че са нанесени обилни материални вреди. Полицията търси из...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР