Полицията залови телефонен измамник, който онел на възрастна жена сумата

...
Полицията залови телефонен измамник, който онел на възрастна жена сумата
Коментари Харесай

Откриха псевдо полицая, измамил баба и отнел всичките й спестявания

Полицията залови телефонен лъжец, който онел на стара жена сумата от близо 700, оповестиха от Областната дирекция във Видин.
На 29 август към 20.15 часа 68-годишна жителка на крайдунавския град алармирала на полицейски патрул, че минути по-рано до кофите за боклук против МОЛ-а оставила плик с полезности. Тя обяснила по какъв начин оказва помощ на органите на реда да задържат терористи, откакто в телефонни диалози била уверена да спомага. Униформените реагирали неотложно и заловили лицето, изпратено да прибере плика от мястото, посочено от дамата. В него имало 280 лв., 200 евро, златни украшения и голям брой монети с друг номинал от друга валута. Вчера, с разпореждане на прокурор от Районна прокуратура – Видин 26-годишен мъж е арестуван за период до 72 часа и наведен в следствения арест.
26-годишният бургазлия е съпричастен към осъществената телефонна машинация във Видин. Криминално проявеният мъж е осъждан и различен път за телефонни измами и е притеглен в качеството на обвинен за съпричастност в ролята на съучастник-помагач по досъдебно произвеждане, формирано по разказа на РУ-Видин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР