Полицията залови един от бандитите, нападнали готвачката в детската градина

...
Полицията залови един от бандитите, нападнали готвачката в детската градина
Коментари Харесай

Заловиха един от нападателите над готвачката в детската градина в с. Кърналово

Полицията залови един от бандитите, нападнали готвачката в детската градина на петричкото с. Кърналово. Той е млад мъж, престъпно проявен. Издирва се и вторият нападател. В 17 ч през днешния ден в детската градина в селото полицията ще даде брифинг с повече детайлности за случая.

Двама мъже заплашиха с нож и ограбиха готвачка в кухнята на детската градина в сряда към 5,30 ч. 60-годишната Валентина Голчева пристигнала към 5 ч. на работа, с цел да подготви закуската на децата от яслените групи и детската градина на ОДЗ " Иглика ". По-това време тя очаквала и да дойде доставчика на хляба.

Докато подготвяла заготовките за закуската, чула звук и решила, че това е дистрибуторът на самун. Вместо него обаче в кухнята нахлули двама маскирани мъже. Блъснали я и тя паднала на земята. Единият опрял нож в гърлото й. През това време другият пък намерил дамската й чанта и оттова отмъкнал портмонето, в което имало 150 лева След това двамата избягали. Готвачката изпаднала в потрес, само че бързо се съвзела и повикала по телефона помощ. При рухването е получила повърхностни пострадвания по ръцете и тялото, както и лека резка на шията, само че те не са съществени. Пристигналите на място криминалисти я разпитали по какъв начин наподобяват нападателите. След това останала на работа и пред деня. По-късно служителите на реда са задържали двама обвинени и повикали готвачката да ги разпознае, само че се оказало, че не са те.

Задържаният е има информация, че Валентина идва сама на работа, по-рано от останалите си колежки.

Детската градина няма видеонаблюдение, а от кметството в селото ще упорстват за слагане на камери, тъй като предходната година е имало друга кражба. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР