Полицията залови 19-годишния, криминално проявен, който е сочен за извършил

...
Полицията залови 19-годишния, криминално проявен, който е сочен за извършил
Коментари Харесай

Заловиха 19-годишния заподозрян за убийството в Кюстендил

Полицията залови 19-годишния, престъпно проявен, който е апетитен за направил на убийството при всеобщото сборичкване в Кюстендил, при което почина един човек.

Кюстендил

19-годишният Ангел Иванов е арестуван тази нощ. Според неофициална информация, той е пристигнал в постройката на полицията в Кюстендил дружно с майка си и се е предал. Дали това е по този начин обаче, чака се по-късно да се разбере от брифинга на шефа на ОД на МВР-Кюстендил.

Малко след 7:00 часа хора от града още веднъж се събраха на митинг пред полицията. Те упорстват за ред и семейството на Гольовците да не тормози повече града. Семейството е известно повече от 20 години, че тормози хората както в ромския квартал, по този начин и хората в града. Те са свързани и с едно черешово ликвидиране от 2009 година, когато беше погубен един от охранителите на черешов масив.

Инцидентът през вчерашния ден стана малко след 7:00 часа пред нощно заведение. Масовият пердах е сред група роми и българи. Според една от версиите, починалият 35-годишен мъж, не е бил част от двете компании, а се е опитал да ги разтърве.

Ранените са откарани в локалната болница, двама са превозени до " Пирогов ". Задържани са осем лица, измежду които има и престъпно проявени, заяви прокуратурата. 100 чиновници на Жандармерията от София са командировани в Кюстендил. Днес следва втори кротичък митинг на жители.
 © БГНЕС  Издирват 19-годишен след всеобщия пердах в Кюстендил Издирват 19-годишен след всеобщия пердах в Кюстендил
Напрежение в Кюстендил след всеобщ пердах сред българи и роми пред заведение в центъра на града. Издирват 19-годишен престъпно проявен за гибелта на 35-...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР