Полицията залови 19-годишния, криминално проявен, който е сочен за извършил

...
Полицията залови 19-годишния, криминално проявен, който е сочен за извършил
Коментари Харесай

Шефът на полицията в Кюстендил: 19-годишният младеж сам се е предал снощи

Полицията залови 19-годишния, престъпно проявен, който е апетитен за направил на убийството при всеобщото сборичкване в Кюстендил, при което почина един човек. Това удостовери на брифинг шефът на ОД на МВР-Кюстендил Елиан Стамболийски.

Кюстендил
 Елиан Стамболийски - шеф на ОД на МВР-Кюстендил: Лицето единствено се съобщи към 23:30 часа. Докара го майка му тук в Областната дирекция. Не е давал пояснения. Установено е кои лица са нанесли телесната щета на един от ранените, които са в " Пирогов ". Едното лице е арестувано, другото се намира в болничното заведение в Кюстендил и също ще бъде арестувано. Разпитани са над 20 лица пред арбитър и работата по случая през днешния ден продължава. До момента са арестувани 12 индивида.
От " Пирогов " оповестяват, че единият от потърпевшите от всеобщия пердах в Кюстендил, който е настанен при тях, е с черепно-мозъчна контузия и продължава да е в извънредно тежко положение, с заплаха за живота. Вторият потърпевш е опериран. Ръката му е с тежки увреждания. Предстоят му поредност от интервенции, само че е без непосредствена заплаха за живота.
 Заловиха 19-годишния обвинен за убийството в Кюстендил Заловиха 19-годишния обвинен за убийството в Кюстендил
Полицията залови 19-годишния, престъпно проявен, който е апетитен за направил на убийството при всеобщото сборичкване в Кюстендил, при което почина един чо...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР