Полицията задържа шофьор на камион, врязал се в тълпа протестиращи

...
Полицията задържа шофьор на камион, врязал се в тълпа протестиращи
Коментари Харесай

Арест за шофьор, опитал да мине с камион през протестиращи в Минеаполис

Полицията задържа водач на камион, врязал се в навалица протестиращи в Минеаполис, заяви градският отдел за социална сигурност в Twitter, съобщи БГНЕС.
По-рано беше обявено, че камион е минал през навалица протестиращи в Минеаполис, които демонстрираха против гибелта на афроамериканеца Джордж Флойд при задържане от полицията.
" Властите са доста обезпокоени от дейностите на водача на камиона, който предизвика навалица от мирни стачкуващи. Шофьорът на камиона е ранен и е откаран в болница с пострадвания, които не съставляват заплаха за живота. Той е задържан ", обявиха от полицията.
В известието се споделя, че никой от протестиращите не е бил блъснат от камиона.
Вълна от митинги и вълнения заля градовете на Съединените щати след гибелта на афроамериканеца Джордж Флойд. Полицаят, който е притискал с коляно врата на окования в белезници Флойд, е упрекнат в ликвидиране по несъобразителност и би трябвало да се яви в съда през днешния ден. Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп прикани локалните управляващи да активизират силите на Националната армия за преодоляване на ескалиращото напрежение в огромните американски градове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР