Полицията задържа мъжа, който снощи простреля младеж в село Лесново

...
Полицията задържа мъжа, който снощи простреля младеж в село Лесново
Коментари Харесай

Убиецът от Лесново бил барикадиран цяла нощ в дома си, не е психично болен

Полицията задържа мъжа, който нощес простреля юноша в село Лесново и се барикадира в дома си. Рано тази заран служители на реда и екип на Специализирания отряд за битка с тероризма са щурмували къщата и са обевзвредили причинителя.

Свиделите на случая описват, че в събота по здрач 60-годишният мъж и 24-годишният му съселянин се срещнали в кафене в центъра на Лесново. По-късно сред двамата зародил спор.
Тодор Януков - шеф на престъпна полиция в Елин Пелин: Доколкото разбрахме от очевидци и очевидци, зародил е спор по отношение на велосипед.
Мъжът прострелва смъртоносно съперника си, по непотвърдена информация, с преправен газов револвер.
Тодор Януков - шеф на престъпна полиция в Елин Пелин: Един е изстрелът в региона на корема. Предстоят експертизи, към този момент аутопсията ще каже тъкмо какво се е случило.
След стрелбата причинителят се барикадира в дома си. Хората от прилежащите къщи са евакуирани. Рано сутринта мъжът е арестуван. По данни на Министерство на вътрешните работи той не има оръжие. Хората от селото споделят, че живее самичък, няма близки и е неустойчив душевен.

Стрелецът не е регистриран като психичноболен, настояват от Министерство на вътрешните работи. Убитият е израснал без родители, има брат.
 Арестуван е причинителят на убийството в Лесново Арестуван е причинителят на убийството в Лесново
Полицията задържа мъжа, който нощес простреля собствен комшия в село Лесново. Това заяви пред БНР основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов. П...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР