Полицията задържа един от ръководителите на Спортинг Лисабон, както и

...
Полицията задържа един от ръководителите на Спортинг Лисабон, както и
Коментари Харесай

Полицията арестува един от шефовете на Спортинг Лисабон

Полицията задържа един от ръководителите на Спортинг Лисабон, както и още трима души, свързани с клуба. Властите оповестиха, че задържаните са по отношение на "активни случаи на корупция в спорта ". Операция е наречена "Кешбол ". Полицаите са претърсили офисите на клуба, както и домовете на някои от арестуваните, сред които е Андре Жералдес - управител на "зелено-белите " от Лисабон.

Преди този случай 21 души са задържаните по отношение на вчерашното нахлуване против футболисти на Спортинг на клубната база в Алкочете. Полицията води следствие по случая, при който към 50 ентусиасти на Спортинг, множеството с качулки, нападнаха вербално и физически играчите в оборудването, като най-сериозно пострада холандският нападател Баст Дост.

Той получи пострадвания на главата и му беше оказана здравна помощ. След случаите футболистите напуснаха базата с полицейски конвой и отхвърлиха да беседват с клубния президент Бруно де Карвальо.

Играчите на този стадий отхвърлят да излязат във финала на шампионата за купата на Португалия на 20 май против Деспортиво Авеш, а част от звездите заплашиха, че ще прекратят договорите си с тима.

Причината за недоволството на почитателите е загубата на Спортинг от Маритимо с 1:2 в неделя в последния кръг от шампионата./БТА

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР