Полицията задържа двамата мъже, които пребиха свой съселянин на опашка

...
Полицията задържа двамата мъже, които пребиха свой съселянин на опашка
Коментари Харесай

Ексклузивно: Проговори мъжът, пребит от подивели цигани на опашката в селски магазин

Полицията задържа двамата мъже, които пребиха собствен съселянин на опашка в магазин в казанлъшкото село Горно Черковище. Акцията по задържането в ромската махала на селото бе извършена единствено два часа, откакто в общественото пространство се появиха записи от охранителните камери на магазина, запечатали екшъна.

Пострадалият се споделя Галин Черакчиев. Мъжът е над 50-годишна възраст. Той е със строшен нос, кръвонасядания и хематоми по главата, оповестява presstv.bg.

Той застана пред камерата на медията, с цел да опише за аргументите, довели до побоя. По думите му, двамата братя са му желали бутилка бира, за което посочили печаливша капачка. Магазинерката споделила, че такава промоция в обекта няма. Галин се намесил и двамата мъже му се нахвърлили и го пребили.

„ Получавам един удар с глава, текна ми кръв от носа. Отдръпнах се един метър обратно и желаех салфетка от магазинерката. Щях да желая и парцал, само че до такава степен помня. Нищо не помня. Как съм се прибрал у дома, седя у дома на леглото и ми пристигна мислено да се измия със студена вода, че да не изплаша децата, тъй като видях, че целият съм кървясал”, споделя потърпевшият.
Той е безапелационен, че нито е псувал, нито е обиждал нападателите си. „ Не виждам за какво трябваше да стане така”.

„ Не помня какво е станало. Гледах на клипа по какъв начин ме влачат, само че не помня нищо. Не помня какъв брой съм лежал на земята в магазина, по какъв начин съм се прибрал до нас. От удара в главата ми се губи всичко. Извадил съм си здравно. Съдебна медицина в Стара Загора ми го извадиха ", добави Галин.

"Никога не съм имал проблеми с локалните роми. На маса съм сядал с тях. Тези двамата не ги познавам ", описа още той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР