Полицията задържа двама от издирваните за взривове на банкомати в

...
Полицията задържа двама от издирваните за взривове на банкомати в
Коментари Харесай

Екшън в Перник - заловиха двама от обирджиите на банкомати

Полицията задържа двама от търсените за гърмежи на банкомати в Сапарева баня и София, които избягаха при полицейската акция в село Боснек.

Става въпрос за Кирил Микев-Свещичката и Красимир Йорданов-Джонката, съобщи NOVA. Те са били арестувани след гонене в пернишкия квартал "Църква " през нощта.

Към 12.30 ч. в кварал "Църква " чиновници на „ Пътна полиция “ спрели за инспекция колата, в която двамата пътували.

Те изскочили от автомобила и побягнали - прескачали огради, бягали през дворове. Преследването траяло към час, когато единият бил арестуван на улицата, а другият – заварден до момента в който опитвал да се покрие във водите на река Струма.

Взривиха банкомат в София, пари хвърчаха във въздуха

Откраднаха банкомат от полицейско ръководство

100 000 лв. мистериозно изчезнаха от банкомат

Кирил и Красимир бяха оповестени за търсене през ноември предходната година поради взривения банкомат в Сапарева баня. Разследването по случая продължава, а Кирил и Красимир се намират в полицейския арест в Перник.

През ноември бе взривен банкомат в Сапарева баня и служителите на реда най-накрая съумяха да влязат по следите на нарушителите. Предполага се, че обвинените са виновни и за други такива кражби. За последните месеци в страната бяха обрани 7 банкомата.

След удара в Сапарева баня е открит джипът на нарушителите и в него са парите от последния грабеж. Един от тях е арестуван. Джипът е краден и със заменени номера, взети от различен откраднат в края на октомври автомобил.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ПОЛИЦЕЙСКАТА АКЦИЯ В ГАЛЕРИЯТА

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР