Полицията задържа 18-годишен жител на Владивосток, който според разследващите измамил

...
Полицията задържа 18-годишен жител на Владивосток, който според разследващите измамил
Коментари Харесай

Момиче продаде душата си на дявола за €1000

Полицията задържа 18-годишен гражданин на Владивосток, който съгласно проверяващите измамил 16-годишна негова позната и й предизвикал вреди в размер на 93 000 рубли (малко над 1000 евро), наричайки себе си проводник сред хората и дявола и обещавайки да обезпечи осъществяване на всичките й стремежи. Това заяви териториалното министерство на вътрешните работи на Приморския край, представено от РИА Новости.

Жителка на Владивосток се свързала с полицията и споделила, че шарлатанин е измамил щерка й. Полицията открила, че 16-годишното момиче се срещнало с младия мъж, с който преди този момент е учила в едно и също учебно заведение. Той споделил, че е фен на магията и умее да гадае на карти, да чете мисли, да наврежда.

„ Той предложил на момичето с негова помощ „ да продаде душата си на дявола “, защото той е проводник сред хората и дявола. За информация по какъв начин да направи това, било належащо да заплати 6000 рубли - хиляда рубли за работа и 5000 за материал за обреда, който той щял да се организира без нейно наличие “, се споделя в известието.

Възрастна жена окичи Варна с послания против демони и дяволи

Младият мъж заречен да й извърши три стремежи и декларирал, че тези, които са минали на страната на дявола, не би трябвало да носят златни бижута, като задължил ученичката да даде скъпите движимости в заложна къща, а парите да даде на него. По време на връзка сред тях в обществените мрежи обвиненият декларирал, че е обвързван с закононарушение, и помолил момичето да изтрие цялата им преписка. По-късно я убедил да му даде телефона и преносимия компютър си, заяви dariknews.bg.

"После младежът споделил, че е изгорил нещата за нейна сигурност. След това връзката им е спряла. Общата вреда, породена на жертвата, е 93 000 рубли ", споделиха от полицията.

Младият мъж го грози до 5 години затвор. Полицията го проверява за присъединяване и в други сходни закононарушения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР