Полицията взима мерки за опазването на реда преди, по време

...
Полицията взима мерки за опазването на реда преди, по време
Коментари Харесай

Полицията взима мерки за опазването на реда на мача Ботев - Левски

Полицията взима ограничения за опазването на реда преди, по време и след мача на 10 ноември сред Ботев (Пловдив) и Левски (София) от 16-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е от 15.15 часа, на футболен комплекс " Ботев-1912 " в Коматево.
В деня на мача - неделя, според заповед на кмета на Община Пловдив е неразрешена продажбата на алкохол на територията на спортната зона.
Преди, по време и след осъществяване на спортната среща полицейските чиновници ще наблюдават за недопускане на произшествия на територията на града. Ще бъде основана организация за безпроблемно напредване на феновете за и от стадиона. От сборните пунктове по маршрутите им на напредване почитателите на двата тима ще бъдат съпроводени от полицейски екипи. В тази връзка е допустимо да бъде въведена краткотрайна метаморфоза на придвижването по ул. " Коматевско шосе " и по ул. " Захаридово ", в правата до кръстовището с ул. " Драговец ".

На построените контролно-пропускателни пунктове в региона на спортното оборудване чиновниците на реда ще правят щателни инспекции на посетителите. Няма да бъдат допускани лица под въздействието на алкохол или опиати, такива, на които са наложени забрани за посещаване на спортни мероприятия, както и малолетни без пълновръстен компаньон. Притежатели на неразрешени предмети и движимости според ЗООРПСМ ще бъдат отвеждани и арестувани в най-близкото районно полицейско ръководство.
Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР