Полицията във Войводиново ще си свърши работата тази вечер на

...
Полицията във Войводиново ще си свърши работата тази вечер на
Коментари Харесай

Каракачанов за Войводиново: Единият от циганите е казал остави ме да го довърша

Полицията във Войводиново ще си свърши работата довечера на митинга. Населението е предостатъчно, 2/3 от гетото е отстранено. От тук нататък е въпрос на процедура. Това съобщи министърът на защитата Красимир Каракачанов пред публицисти по отношение на последния случай на нахлуване над военнослужещ в село Войводиново.

"На стотици места в страната има противозаконни ромски постройки. Всяка една община би трябвало да си направи стратегия и да събори, изключително рисковите постройки, издигнати с подръчни материали. Нека тези хора стартират да работят, да си наемат жилище, да си заплащат сметките и да учат. Повече не би трябвало да си затварят очите ", сподели още вицепремиерът, съобщи кореспондент на Novini.bg.

"За мен е значимо, че по проблема ме поддържат сътрудниците ми от Вътрешна македонска революционна организация и армията. Няма да понасям, в случай че служители на реда и военни са бити и унижавани. На камерата се вижда побоят от страна на ромите, всичко е снимано. Всеки може да те предизвика, само че не би трябвало да тръгваш на пердах ", безапелационен бе Каракачанов.

"Част от очевидците са разгласили историите си за побоя. Едната свидетелка е споделила, по какъв начин бащата на тези момчета се е опитал да ги разтърве, единият от тях е споделил "остави ме да го довърша ". Става въпрос за конфликт на два мирогледа, ще стане това, което става в Западните страни ", разяснява министърът на защитата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР