Полицията във Велико Търново задържа рецидивист, пребил пастир във великотърновското

...
Полицията във Велико Търново задържа рецидивист, пребил пастир във великотърновското
Коментари Харесай

Полицията задържа рецидивист с 16 присъди, пребил пастир в с. Хотница

Полицията във Велико Търново задържа рецидивист, пребил овчар във великотърновското село Хотница, заяви на конференция старши комисар Димитър Машов, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи в регионалния град.


Сигналът за закононарушението е подаден към 6.30 ч. в петък от притежател на животновъдна плантация в селото. Той обяснил, че разкрил 70-годишния Ж.А. в безпомощно положение в сграда към фермата. Пострадалият е настанен във Великотърновската болница в сериозно положение и с заплаха за живота.

След следствие под управлението на Районната прокуратура е открит причинителят - В.А. (52 г.) от Габрово, който направил цялостни признания и показал, че до побоя се стигнало след зародил скандал сред двамата.

Нападателят е с 40 престъпни регистрации и 16 присъди за обири, измами и бягство от казармата. Последно е излязал от пандиза през 2016 година Задържан е за период от 72 часа, с обвиняване за нанасяне на междинна телесна щета в изискванията на рисков рецидив, уточни районният прокурор Тихомир Шабов. Прокуратурата ще изиска непрекъсната мярка задържане под стража, посочи още прокурорът.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР