Полицията във Велико Търново е предприела нужните действия след случая

...
Полицията във Велико Търново е предприела нужните действия след случая
Коментари Харесай

Полицията издири побойника от светофара във Велико Търново

Полицията във Велико Търново е подхванала нужните дейности след случая на експанзия на ул. „ Магистрална” в града, когато ядосан пехливанин преби различен мъж поради забележка за висока скорост.

„ Водачът е открит и му е връчена призовка. Утре ще се яви в районно управление (на МВР) - В. Търново, с цел да даде показания. Установен е и създателят, снимал видеоклип със случката, оповестен в интернет. Утре той също ще даде показания в полицейското ръководство. Полицейските чиновници работят по определяне на пострадал и очевидци. По случая е формирана кореспонденция.”, написа в публично известие от пресслужбата на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

Случката се разигра през днешния ден (29 април) по обяд. Нагъл водач, ръководещ лек автомобил с регистрационен номер Следствен отдел към окръжна прокуратура 8947 Вербовъчна разработка, налетя на пердах на възрастен британец с мотор, осмелил се да му направи забележка на светофар на улица "Магистрална ", че излага останалите участници в придвижването на заплаха.

От Министерство на вътрешните работи насочат зов към жителите неотложно да алармират на тел. 112, когато станат очевидци на осъществявани нередности.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР